Les xifres de tancament del Sant Jordi han certificat el que es palpava al carrer des de primera hora: la diada ha estat de rècord. Segons les dades provisionals de la Cambra del Llibre, s’han facturat 26 milions d’euros i s’han venut 2 milions d’exemplars. A l’espera encara de sumar-hi les vendes a les parades del carrer, s’estima que esdevindrà la millor de la història i se sosté, així, la tendència creixent dels últims anys. Tot i que encara no s’han tancat les xifres de la jornada i mecanitzat la de les parades del carrer, la facturació de la campanya de Sant Jordi ha estat la més alta des que es tenen registres, esperonada pel fet que ha estat precedida per una Setmana Santa amb bona de venda, en què molts ciutadans han avançat les compres.
L’alta participació ciutadana ha estat acompanyada d’un augment de l’oferta editorial i també del nombre de parades en diferents localitats. A Barcelona, per exemple, hi ha hagut un total de 448 parades de llibres, un centenar de les quals situades davant de les llibreries. A més, s’han organitzat signatures d’autors en unes 200 de les parades. Els espais professionals han guanyat metres lineals fins als 3.500. Els punts de venda s’han distribuït en deu espais i set districtes.
Pel que fa a la ciutat de Girona, les parades de llibres s’han establert al centre, a la Plaça de Catalunya. A Lleida, s’ha ocupat la zona entre la Rambla de Ferran i l’Avinguda de Francesc Macià. La venda de llibres a Tarragona s’ha realitzat a la Rambla Nova; a la mateixa demarcació, Reus ha comptat amb una gran afluència de públic a la Plaça del Mercadal. A la Catalunya central, també s’hi ha donat una participació massiva, tant a la plaça major de Vic com al passeig de Pere III de Manresa. De la mateixa manera, a les Terres de l’Ebre, hi ha hagut una alta participació.