L’estiu és sinònim de gelat. Les famílies desfilen pels passejos marítims o les places dels pobles d’estiueig cercant refrescar-se i atendre l’estómac de grans i petits. Els últims anys s’ha vist com el gelat ha esdevingut també un producte de luxe i exòtic amb tot de sabors ben diferents, fugint del típic gelat de maduixa o nata. Quan pensem en un gelat ens imaginem quelcom dolç però n’hi ha fins i tot de truita de patates o all. Quin són però els més estranys que trobem al país? La casa Gelati Dino concentra els sabors més estrambòtics.
Gelat Laquirizia o de regalèssia: L’intens sabor d’aquesta arrel, que hi ha qui la mastega per a fer passar els nervis, s’ha convertit en un gelat. Seria bo que en el procés d’elaboració d’aquest producte gèlid no es perdéssin les propietats digestives de la regalèssia sense deixar de gaudir de la seva frescor.
Piña colada: la beguda tropical és portada al cornet amb un toc de coco ratllat. Un gelat perfecte per recordar les festes i gaudir d’un moment divertit tot degustant-lo. Una manera de poder demanar un gelat alcoholitzat fora del tradicional rom amb panses.
Roquefort e noci: gelat del pudent formatge Societé amb nous fresques i naturals. Un gelat perfecte pels amants de les postres salades i pels gourmets dels formatges.
Aceto Merlot Forum: sorbet del refinat vinagre Merlot. Aquests últims anys els vinagres s’han fet molt populars entre les botigues gourmet. Ara, ja es pot gaudir d’un gelat de vinagre.
Avocado: hi ha alguna fruita més famosa que l’alvocat? Després de saber que hi ha restaurants que es dediquen exclusivament a aquesta fruita, ara ja se’n pot gaudir com a gelat.