Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Maragall denuncia que els mandats de Colau han suposat un “retrocés” en polítiques de joventut

|

- Publicitat -

L’alcaldable d’ERC a Barcelona, Ernest Maragall, ha denunciat que els mandats de l’alcaldessa Ada Colau han suposat un “retrocés” en polítiques de joventut. Maragall, que ha obert el Congrés del Jovent Republicà a Barcelona, ha carregat contra el govern “pseudoprogressista” de Barcelona en Comú i PSC, que “s’omple la boca i fa poc o res en termes de joventut”. També ha admès que falten més joves als equips municipals “i a la forma de veure i gestionar la ciutat”.

Publicitat

Jan Sibina, que serà el representant de Jovent per a la candidatura, ha denunciat que l’Ajuntament de Barcelona “no ha complert” en matèria de joventut i que no se’ls ha tingut en compte. També ha lamentat que els joves “tenen por de sentir-se expulsats” de la ciutat i d’haver de marxar de Barcelona per motius que no siguin de la pròpia voluntat. I ha afirmat que la formació intentarà revertir-ho fomentant l’habitatge digne per a la gent jove.

Et pot interessar  ERC suspèn de militància temporalment 2 membres del partit i planteja l'expulsió d'un d'ells pel cas dels cartells
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut