Edició 2166

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 30 de juny del 2024
Edició 2166

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 30 de juny del 2024

Una cinquantena de contribuents acumulen un deute de 83,8 milions d’euros a l’Agència Tributària de Catalunya

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Una cinquantena de contribuents acumulen un deute de 83,8 milions d’euros amb l’Agència Tributària de Catalunya a 31 de desembre de 2023, segons es desprèn de la nova llista anual publicada per l’organisme aquest divendres. Al capdavant de la llista de deutors hi continua l’empresa Playbadalona SA, antiga propietària d’un bingo a Badalona, amb gairebé 9,3 milions d’euros pendents. Tal com l’any passat, la següent societat que acumula més deutes amb l’administració catalana és REC Madral Companyia d’Aigües SA, de Maçanet de la Selva, amb més de 7,9 milions d’euros. Entre els particulars, destaca Montserrat Unanue Navarro, que un any més continua apareixent al llistat amb 3,2 milions; i les germanes Ballbé Anglada, amb més de 2 milions.

La llista inclou les persones deutores fins al darrer dia del 2023 i no les actuacions posteriors. La xifra de persones i la quantitat a pagar ha augmentat lleugerament respecte del 2022, que es va tancar amb 41 deutors que sumaven un import total de 83,8 milions d’euros.

Publicitat

A més dels mencionats anteriorment, entre les societats en el rànquing hi continuen figurant Riera de Cabanyes Companyia d’Aigües, amb 7,4 milions d’euros; Moramar SA, amb un deute de 3,3 milions; Recreativos Caballero SL, amb 2,4 milions d’euros; Agref SA, amb més de 2 milions; o Ibupe Rehabilitació SA, amb 1,7 milions, entre altres.

Entre les persones físiques també hi apareix Victor Juan Fontfreda, amb 2,4 milions d’euros; Miquel dels Sants Anglada Puigcerver, amb més d’1,6 milions; Joaquin Gil, amb 1,5 milions; Natividad Casanovas Solanes, amb gairebé 1,4 milions; o Maria Carmen Oliva Amoros, amb 1,2 milions d’euros.

EL llistat fa referència als deutes i sancions tributaries que es refereixen a tributs propis o cedits gestionats per l’Agència Tributària de Catalunya, la Hisenda catalana. Bàsicament tenen a veure amb els impostos de transmissions patrimonials i actes jurídics documentats, successions i donacions, la taxa sobre el joc i liquidacions procedents de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) en relació amb el cànon de l’aigua.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió