ACN Agramunt – La 35a Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt escalfa motors per obrir portes aquest cap de setmana amb els darrers muntatges d’estands i la col·locació dels torrons als mostradors. Abans de l’obertura oficial, però, enguany el divendres també ha servit per oferir una matinal formativa a una seixantena d’estudiants d’hostaleria de la mà de tres pastissers reconeguts. La directora de la fira, Tamara Lombardo, ha dit que la iniciativa ha sigut “un èxit” i que la voluntat és donar-li continuïtat. Per la seva banda, els torronaires tenen bones expectatives pel que fa a la fira i la campanya. Això, malgrat l’encariment del cacau que repercutirà lleugerament en el preu al consumidor, amb una pujada al voltant d’un 10% de mitjana.
La Fira del Torró d’Agramunt escalfa motors amb una jornada formativa que aplega una seixantena d’estudiants
|
- Publicitat -
Publicitat