Edició 2215

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 18 de agost del 2024
Edició 2215

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 18 de agost del 2024

VIDEO | Octuvre exposa la fosca realitat del Govern espanyolista del PSC

La plataforma posa el focus en Javier Villamayor i Jaume Duch, dos membres del nou executiu que han passat desapercebuts als mitjans

|

- Publicitat -

El canal OCTUVRE ha publicat un nou vídeo on llança dures crítiques al recentment format govern de Salvador Illa a Catalunya. En el vídeo es qüestiona si les promeses de canvi d’Illa seran reals, argumentant que les polítiques del nou executiu continuen afavorint les mateixes elits i desatenen les necessitats del poble. “Ens presenten un canvi, però seguim amb les mateixes polítiques de sempre, que només beneficien uns pocs”, denuncien al vídeo.

Publicitat

A més, OCTUVRE assenyala la falta d’accions contundents per abordar problemes com l’habitatge, la precarietat laboral i la privatització dels serveis públics. En el vídeo, es critica la gestió del govern en matèries socials i es qüestiona si Salvador Illa realment oferirà un canvi substancial o si simplement mantindrà l’statu quo. “És més del mateix, amb un altre nom”, conclou el canal.

Et pot interessar  Illa pren possessió com a 133è president: "La defensa de la llengua, la cultura i la terra no és mai contra ningú"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut