Edició 2311

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 22 de novembre del 2024
Edició 2311

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 22 de novembre del 2024

Sàmper diu que el Procicat estudia si permet als restaurants servir sopars a les terrasses i “suavitzar” el toc de queda

|

- Publicitat -

El Procicat estudia permetre als restaurants servir sopars primer a les terrasses i després a l’interior. Així ho ha dit el conseller d’Interior en funcions, Miquel Sàmper, en una entrevista al 324 aquest diumenge, el dia abans que entri en vigor l’aixecament del confinament comarcal. A més, el titular d’Interior ha obert la porta a “suavitzar” el confinament nocturn abans que s’acabi la vigència de l’estat d’alarma, el 9 de maig, ja que ara mateix la Generalitat ha optat per l’opció més restrictiva i “hi ha marge” per canviar-ho a les 23h00, per exemple. Sàmper també ha dit que el Govern treballa en una desescalada asimètrica que pot incloure mesures més dures per territoris com Lleida i més relaxades per regions com les Terres de l’Ebre.

Et pot interessar  Parlon diu que tots els mecanismes estaven activats a Cadaqués per “evitar la imprudència d’aparcar a la riera”
Publicitat

Opinió

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut