Edició 2362

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 12 de gener del 2025
Edició 2362

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 12 de gener del 2025

Recepta Jueva Knishes de Patata amb Ceba

|

- Publicitat -
Com fer Knishes pas a pas
• El primer serà fer la massa. Per això cal combinar la farina i el bicarbonat. Farem un forat al centre i any i afegim l'ou i la clares d'ou, a mà de l'aigua.
• En segon lloc barregem de forma gradual, treballant des de dins cap a fora i anys i afegim més aigua en petites quantitats. Quan es troba ben barrejat, dividim en 6 boles. Pastem amb les mans, afegint a prop d'una cullerada de farina, a més d'oli a cada rotllo.
• Pastem fins que quedi suau i prou elàstica com per generar una pressió amb el polze durant uns segons.
• Col·loquem la massa en un plat i aboquem l'oli restant per remojar. Deixem reposar per prop d'una hora.
• Ara és torn de preparar el farcit. Per això saltegem les cebes en oli vegetal. Barregem les patates amb les cebes, ous, sal i pebre.
• Per últim és torn d'omplir, la massa l'estirem al centre Cada bola ha de ser emplenada i tancada novament.
• Preescalfem el forn i tallem a trossos de prop d'una polzada i mitja. Els extrems han d'estar tancats de manera parcial. Després col·locats en una safata greixada i posem al forn per prop de 45 minuts o fins que veiem que la nostra preparació aquesta daurada de forma lleugera.  Continua llegint la recepta de Knishes completa en argentí.
Publicitat

Opinió

Minut a Minut