- Publicitat -
Com fer Knishes pas a pas
• El primer serà fer la massa. Per això cal combinar la farina i el bicarbonat. Farem un forat al centre i any i afegim l'ou i la clares d'ou, a mà de l'aigua.
• El primer serà fer la massa. Per això cal combinar la farina i el bicarbonat. Farem un forat al centre i any i afegim l'ou i la clares d'ou, a mà de l'aigua.
• En segon lloc barregem de forma gradual, treballant des de dins cap a fora i anys i afegim més aigua en petites quantitats. Quan es troba ben barrejat, dividim en 6 boles. Pastem amb les mans, afegint a prop d'una cullerada de farina, a més d'oli a cada rotllo.
• Pastem fins que quedi suau i prou elàstica com per generar una pressió amb el polze durant uns segons.
• Col·loquem la massa en un plat i aboquem l'oli restant per remojar. Deixem reposar per prop d'una hora.
• Ara és torn de preparar el farcit. Per això saltegem les cebes en oli vegetal. Barregem les patates amb les cebes, ous, sal i pebre.
• Per últim és torn d'omplir, la massa l'estirem al centre Cada bola ha de ser emplenada i tancada novament.
• Preescalfem el forn i tallem a trossos de prop d'una polzada i mitja. Els extrems han d'estar tancats de manera parcial. Després col·locats en una safata greixada i posem al forn per prop de 45 minuts o fins que veiem que la nostra preparació aquesta daurada de forma lleugera. Continua llegint la recepta de Knishes completa en argentí.
Publicitat