Edició 2236

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 08 de setembre del 2024
Edició 2236

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 08 de setembre del 2024

VIDEO | “Heu de tornar-hi”: l’espot de l’Assemblea Nacional Catalana per a la Diada d’enguany

|

- Publicitat -

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha presentat aquest dijous l’espot de la Diada Nacional de Catalunya d’enguany. Amb el lema “Heu de tornar-hi”, els carrers criden l’independentisme a tornar a mobilitzar-se pel bé i el futur del país, així com per a denunciar l’antidemocràtic Estat espanyol. Aquest any, la mobilització es descentralitza i no tindrà lloc només a Barcelona, sinó que també hi haurà manifestacions a Girona, Lleida, Tarragona i Tortosa, des d’on es denunciaran les conseqüències nefastes que la dependència a l’Estat espanyol provoca a Catalunya. 

Publicitat

El vídeo de l’espot comença amb els carrers de Barcelona buits. “M’heu trepitjat incomptables vegades, he fet d’altaveu dels vostres clams. Us he vist avançar units sense fer ni un pas enrere” expressa el que representa que és la veu dels carrers, a la qual s’afegeixen titulars sobre els retards a Rodalies o el col·lapse de les urgències i centres sanitaris. “Per un país digne, contra un estat gens democràtic. Heu de tornar-hi. Trepitgeu-me de nou, amb força. Pel país, pel futur, per la independència!” conclou la veu dels carrers.

Et pot interessar  El PSC demana contribuir a la cohesió social per la Diada i situa la llengua i la cultura com a elements vertebradors
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut