Edició 2163

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 27 de juny del 2024
Edició 2163

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 27 de juny del 2024

Trias diu que no hagués fet la F1 ni la desfilada al Parc Güell: “No és necessari ficar el dit a l’ull a la gent”

Lamenta que Collboni hagi entrat en una competició amb Madrid "a veure qui la fa més grossa"

|

- Publicitat -

El líder de Trias x Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat que ell no hagués fet l’exhibició de Formula 1 al centre de la ciutat ni la desfilada de Louis Vuitton al Parc Güell. “No és necessari ficar el dit a l’ull de la gent”, ha manifestat a Ràdio 4 i La 2. I és que Trias ha reconegut que hauria fet les coses “diferent”, tenint en compte el “context” que hi ha. Per exemple, ha valorat que la desfilada es podria haver fet en un altre lloc. Sobre la F1, ha lamentat que Collboni hagi entrat en una competició amb Madrid “a veure qui la fa més grossa”. D’altra banda, ha reconegut que el “dol” el pacte d’ERC amb el PSC, ha considerat que amb Ernest Maragall no passaria i ha reconegut que li va oferir entrar al govern si pactava amb el PSC.

Publicitat

Trias ha dit novament que deixarà l’ajuntament abans de les vacances d’estiu, de tal manera que el seu darrer ple seria el de juliol. Ha reiterat que ara mateix és un “tap” i que ha quedat “claríssim” que el PSC no vol res amb el seu partit.

Ha reconegut que li “costa d’entendre” que ERC i PSC pactin després de tot el que ha passat entre ells i s’ha mostrat convençut que les coses serien diferents si qui liderés ERC fos Ernest Maragall. De fet, ha explicat que ell va proposar al republicà que entressin al govern si Trias x Barcelona arribava a un acord amb el PSC. “Això tindria una lògica”, ha declarat.

En tot cas, ha considerat que ERC està tenint “dificultats” amb les bases per tirar endavant el pacte amb els socialistes. A més, també ha considerat estrany que el pacte sigui per continuar governant en minoria i s’ha preguntat si ERC entrarà al govern per ser una “crossa”.

Et pot interessar  Junts, ERC, PSC, Comuns i Podem defensen la legalitat de l’amnistia a la UE i el PP promet combatre la llei a Europa

D’altra banda, ha reconegut que la seva relació amb Ada Colau ha millorat des que aquesta no és alcaldessa i ha compartit que ha fet més trobades en el darrer any que durant els seus dos mandats. Sobre Collboni, ha reconegut que el seu tracte amb ell és bo però, tot i així, l’ha acusat d’enganyar.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut