Edició 2234

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 06 de setembre del 2024
Edició 2234

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 06 de setembre del 2024

Sílvia Orriols desitja una “vida curta” al Govern “imperialista” de Salvador Illa

Carrega contra ERC per "dir-se independentistes i investir Illa" i contra els grups progressistes per "permetre la tercermundització de Catalunya"

|

- Publicitat -

La líder del partit d’extrema dreta Aliança Catalana, Sílvia Orriols, ha aprofitat la seva intervenció al ple d’aquest dijous al Parlament de Catalunya per a carregar contra l’actual Govern liderat pel PSC de Salvador Illa, al qual s’ha referit com a “imperialista” i ha desitjat una “vida curta”. Així mateix, també ha retret a ERC que donés suport a la investidura d’Illa, així com als grup progressista dels Comuns, per haver permès la “tercermundització de Catalunya”.

Publicitat

No poden dir-se independentistes i investir Illa“, ha etzibat Orriols en referència al pacte d’investidura tancat entre ERC i el PSC. La líder d’Aliança Catalana també ha afegit que les forces progressistes de la cambra tampoc ho són si, alhora, “contribueixen a la tercermundització de Catalunya”. Així, ha apuntat que, en canvi, si són “retrògrades, imperialistes i masclistes” ho han de dir “i llestos”. “Però no és lícit enganyar la gent”, ha constatat.

La diputada també ha afirmat que la seva formació vol “alliberar Catalunya dels estats espanyol, francès i islàmic”. Amb tot, Orriols ha desitjat una “vida curta” al Govern “imperialista” del PSC.

A la rèplica, Illa ha subratllat que per ell com a president i per tot el seu executiu, tothom qui vingui a “millorar” Catalunya serà català, amb els seus drets i deures. “Aprengui educació i a respectar les institucions de tots els catalans”, ha afegit el president de la Generalitat.

Et pot interessar  ERC avisa el PSC que l'ampliació de l'aeroport és una "línia vermella"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut