Edició 2124

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 19 de maig del 2024
Edició 2124

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 19 de maig del 2024

Puigdemont avergonyeix Carnero en retreure-li que el “deshumanitzi” amb “una mentida fabricada per les clavegueres de l’Estat”

|

- Publicitat -

El candidat de Junts a les eleccions del 12-M i president de la Generalitat, Carles Puigdemont no ha trigat a respondre les vergonyoses declaracions del sindicalista Matías Carnero, que ha fet befa del seu exili aquest divendres durant un míting del PSC. Puigdemont, en un acte des d’Argelers, ja que arran de la persecució política i judicial de l’Estat espanyol continua sense poder trepitjar Catalunya, ha acusat Carnero de “deshumanitzar-lo” amb “una mentida fabricada per les clavegueres de l’Estat”.

El candidat de Junts+ ha respost després que aquest divendres el president del comitè d’empresa de Seat i encarregat de tancar la llista socialista hagi assegurat que “plorat va marxar ell al portamaletes, i no sé si cagat o pixat, però se’n va anar a Brussel·les”. En un missatge a X, Puigdemont ha replicat fent referència a l’últim moviment de Pedro Sánchez: “Només que ells munten un circ emocional per arreplegar vots i nosaltres ens enfortim i ens preparem molt millor per plantar-los cara des de l’endemà de les eleccions. Potser és d’això que tenen por”.

Publicitat

Puigdemont ha rebatut que “no he anat mai en cap maleter, i ho saben, però ho repeteixen igual que els de la claveguera repeteixen que la dona del primer ministre té negocis tèrbols”.

“Deshumanització és també això que acaba de fer aquest candidat socialista. Els qui es queixen que la premsa espanyola s’inventa que Pedro Sánchez fa servir el Falcon indegudament, escampant de manera indecent la mentida construïda des de les clavegueres de l’Estat per justificar que no van poder detenir-me abans d’anar a l’exili”, ha denunciat el candidat de Junts+. “Van inventar-se això del maleter per intentar justificar la seva incompetència (o la nostra habilitat d’evitar una detenció segura)”, ha afegit.

Et pot interessar  Puigdemont denuncia intents per "deslegitimar" la seva eventual investidura mentre reivindica les "opcions de governar" que té Junts
Publicitat

Opinió

Minut a Minut