Edició 2255

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 27 de setembre del 2024
Edició 2255

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 27 de setembre del 2024

Marta Rovira evita ara per ara respondre les acusacions de Junqueras “per responsabilitat”

La secretària general avisa que parlarà quan tanqui l'actual mandat: "Ho faré pel país i per la bona gent d’ERC"

|

- Publicitat -

La secretària general d’ERC amb funcions de presidenta, Marta Rovira, ha afirmat que no respondrà les últimes acusacions i declaracions de l’expresident de la formació, Oriol Junqueras, sobre l’estructura paral·lela coneguda com “la B”. Junqueras va carregar durament contra l’organització paral·lela formada per militants i finançada pel partit que duia a terme contracampanyes i atacs de falsa bandera, mentre afirmava que durant el seu empresonament “es prenien decisions al marge de la presidència”, unes declaracions que, indirectament, acusen Rovira i la seva direcció de ser els responsables de l’organització.

Publicitat

A banda d’acusar la direcció de prendre decisions aprofitant el seu empresonament, Junqueras també va titllar l’estructura B de ser una “vergonya” que ni ells ni ERC mereixen. Així, va prometre que faria net si la militància l’elegia novament president: “No cosirem cap ferida que prèviament no haguem netejat” va afirmar.

Et pot interessar  Guerra entre Junqueras i Rovira: acusacions i retrets entrecreuats arran dels cartells dels Maragall

Davant aquestes acusacions, Rovira ha decidit autoimposar-se el silenci “fins que tanqui l’actual mandat de la secretaria general”. A través de Twitter, la secretària general amb funcions de presidenta ha explicat que “per responsabilitat” i “respecte al projecte comú” evitarà respondre a Junqueras fins que conclogui el procés congressual del partit. “Quan arribi el moment, ho faré pel país i per la bona gent d’Esquerra Republicana” ha afegit a Twitter.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut