Edició 2256

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 29 de setembre del 2024
Edició 2256

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 29 de setembre del 2024

Garriga acusa socialistes, independentistes i populars de “convertir el Parlament en un circ”

Rull ha recordat a Vox que els discursos d’odi no estan permesos al Ple i que serà vigilant en aplicar el reglament per respecte als drets humans

|

- Publicitat -

El líder de Vox, Ignacio Garriga, ha aprofitat la seva intervenció al ple convocat per a constatar que no hi ha de moment candidats a la investidura per a carregar contra tots els adversaris polítics. En un discurs que ha englobat a tothom, el diputat d’ultradreta ha acusat socialistes, independentistes i populars de “convertir el Parlament en un circ” perquè, segons ell, “enganyen els catalans” fent veure “que estan emprenyats” entre ells quan en realitat “s’entenen” constantment. Quan Junts, ERC, Comuns i CUP han mostrat fotos d’Aurora Picornell i dues víctimes balears més del feixisme, Garriga s’ha limitat a dir que ells mostren “cartells de fa 87 anys” mentre Vox “parla de com un marroquí va matar un compatriota aquí a la vora”.

Publicitat

Garriga ha aprofitat per a acusar els altres de “no evidenciar el seu model per a Catalunya”. “Només es barallen sobre qui decidirà els alts càrrecs del Govern”, ha dit, tot acusant Junts i ERC de “fer veure que estan emprenyats mentre pacten la Mesa del Parlament”, a Junts i PSC de mostrar-se enemistats “mentre pacten a Madrid”, a PSC i ERC de “dir que no es porten bé però porten tres anys governant junts”, i a PP i PSC d’enfrontar-se mentre “pacten el CGPJ”.

En acabar la seva intervenció, i tal com ha passat amb Aliança Catalana, el president del Parlament, Josep Rull, ha recordat a Vox que els discursos d’odi no estan permesos al Ple i que serà vigilant en aplicar el reglament per respecta als drets humans.

Ignacio Garriga va carregar despeses personals de més de 39.000 euros al compte de Vox del Parlament

L’Oficina Antifrau va descobrir que l’ultradretà Ignacio Garriga hauria carregat despeses personals que sumen més de 30.000 euros, entre les quals hi ha la quota de l’AMPA dels seus fills, serveis de perruqueria o tiquets de restauració com ara Glovo. Concretament, les despeses personals són de 50 euros de l’AMPA, 53,89 euros de Casa Ametller, o de 603,35 de Glovo. A més, hi ha 38.496,59 euros sense justificar corresponents a diverses factures a nom d’Ignacio Garriga, que hauria cobrat a costa del grup parlamentari com a “pagament dels serveis de despatx i atenció a la seu”.

Et pot interessar  Rufián: "S'està formant un bloc de dretes de PP, Vox i Junts que segurament portarà Feijóo a la Moncloa"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut