Edició 2256

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 29 de setembre del 2024
Edició 2256

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 29 de setembre del 2024

Fernández reitera que el PPC només investirà “qui acabi amb el procés, aquí i a Madrid”

El dirigent popular denuncia que "votar el PSC i Salvador Illa no serveix per a res"

|

- Publicitat -

Alejandro Fernández ha reiterat que, tant hi hagi legislatura o no, el PPC només investirà “qui es comprometi a posar fi al procés, aquí i a Madrid”. Així ho ha assegurat aquest dimecres el president del grup parlamentari popular durant la seva intervenció en el ple que constata que no hi ha cap candidat per a la investidura i activa el compte enrere de dos mesos fins a la convocatòria automàtica d’eleccions. Fernández ha carregat especialment contra el PSC i el seu cap de files, Salvador Illa: “Per a què serveix votar el PSC? Per a què serveix votar Salvador Illa? Per a res. Ciutadans de Catalunya, el PSC els ha tornat a enganyar prometent obrir una nova etapa a Catalunya”.

Publicitat

“Ningú està avui en disposició de dir si hi haurà legislatura. El que sí que estem en disposició de dir des del PPC que, es repeteixin o no les eleccions, nosaltres farem exactament el contrari que el PSC: no enganyarem ningú”, ha dit Alejandro Fernández, que ha insistit en la seva condició: trencar amb els pactes amb l’independentisme a Catalunya i “treure-li la clau” a la política espanyola.

El líder del PPC també ha acusat els socialistes d'”aplicar un cordó sanitari de forma més o menys dissimulada” als partits constitucionalistes.

Et pot interessar  El Govern s’obre a pactar els pressupostos amb el PP
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut