Edició 2163

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 27 de juny del 2024
Edició 2163

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 27 de juny del 2024

Elena s’alinea amb Junqueras i coincideix a “parlar internament” les qüestions internes d’ERC

Aposta per ser "generosos, molt oberts i acollir més gent" mentre recorda que qui tindrà l'última paraula seran els militants

|

- Publicitat -

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, coincideix amb l’expresident d’ERC Oriol Junqueras que les qüestions internes del partit “s’han de parlar internament”. D’aquesta manera s’ha referit en declaracions a Rac 1 al manifest signat per més de 700 militants que demana una renovació de la cúpula d’ERC. Tot i aquesta iniciativa, Junqueras manté la voluntat de presentar-se al congrés del partit del 30 de novembre per presidir ERC si té el suport de la militància. I Elena ha donar suport públicament a aquesta possibilitat: “Si la militància ho vol, evidentment que sí”. Elena defensa que al partit “no hi sobra ningú” sinó que “hi falta molta gent”.

Publicitat

Elena ha subratllat que hi ha espais dins del partit per debatre de les qüestions internes i ha citat les assemblees territorials i el Consell Nacional. Així mateix, ha recordat que al final qui tindrà l’última paraula seran els militants que votaran al congrés convocat per a finals de novembre.

El conseller d’Interior ha apostat per ser “generosos, molt oberts i acollir més gent”. “Integrar-nos i sentir-nos bé dins de l’organització i, sobretot, donar la paraula a la militància”, ha afegit. En aquest sentit, ha defensat que externament el partit es dediqui a parlar de les propostes polítiques que es fan als ciutadans. “El camí és la unitat, caminar plegats i les qüestions internes parlar-les internament”, ha conclòs.

Et pot interessar  Rovira assegura que ERC no farà president a Illa "en aquest moment" i insta a "refer ponts" entre l'independentisme
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut