Edició 2258

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 30 de setembre del 2024
Edició 2258

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 30 de setembre del 2024

El Govern avança en la configuració de la seva estructura amb el nomenament de 8 nous alts càrrecs

El Consell Executiu valida l'exconvergent i expresident del PDeCAT David Bonvehí com a director general d'Economia Social i Solidària

|

- Publicitat -

El Govern continua avançant amb la configuració de la seva estructura executiva. El Consell Executiu ha aprovat en la seva reunió d’aquest dimecres 8 nous nomenaments, entre els quals hi ha el de l’expresident del PDeCAT, David Bonvehí, com a nou director general d’Economia Social i Solidària i Cooperativisme, dependent del Departament d’Empresa i Treball. Els moviments també han afectat els departaments de la Presidència, d’Economia i Finances, d’Unió Europea i Afers Exteriors i d’Educació.

Publicitat

El nom més destacat és el de David Bonvehí com a director general d’Economia Social i Solidària, sota les ordres del conseller Miquel Sàmper. Bonvehí, que va ser diputat al Parlament entre el 2010 i el 2017, va presidir el PDeCAT entre el 2018 i el 2023.

Al Departament de Presidència, el Govern ha aprovat el nomenament del periodista Marc Melillas com a nou director de Mitjans de Comunicació, i d’Elisabet Valls com a directora general de Difusió.

L’executiu de Salvador Illa també ha situat Josep Manel Rosón com a nou secretari d’Hisenda; Agustí Fernández de Losada com a secretari d’Acció Exterior del Govern i de la Unió Europea; Oriol Lázaro com a director general de la Catalunya Exterior; Gemma Verdés com a directora general de l’Alumnat, i Ricard Coma com a director general de Formació Professional.

Et pot interessar  L’Ajuntament de Barcelona s’oblida de l’Elèctrica Dharma durant les festes de la Mercè
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut